Friday, 9 September 2011

! Wedding !

salam petang.. salam 1 Malaysia..
terdetik plak nak update blog.. tetibe jea rajim.. haha..
em.. ahad niy aq dah start TRIAL lorr.. so bercuti tuk sementara dlm dunia blogging.. sementara jea okay.. :)
ggrrrr.. TRIAL.. takooot..... takooot..... takoooot nyew.. doakan aq yea sayanggg².. i'll do the best.. yess, good.. :P
tuk sayanggg² yang menghadapi TRIAL juga, Good Luck yea..
Actually ary niy nak share pasal wedding tyme raye toe.. bukan aq kawen lha.. ahaha
jom tengok gamba² dulu k..

 abangku telah jadi suami orangg.. :P

Selamat Pengantin Baru Abe Wear n Kak Ratna :)

bersame Chekk.. buruk sangat gamba niy..

 kat masjid tuk akad nikah..

akak, abang dan aq.. sebelum ke rumah pengantin perempuan.. :)

bersanding.. comam tak akak ipar aq ? :P ^_^

adek beradek perempuan.. :)

hahaa.. entah pape lha aq niy..

sudaaaaaaaaaaaa....
tema... kaler purple n pink.. pihak lelaki purple n pihak perempuan pink.. memang sesuai sangat lha kaler toe.. raye tahun niy memang busy sangat.. ape tak busy nyew, macam² persiapan kena buad tuk wedding niy.. hantaran, bunga telur n bla bla blaa.. hantaran plak bukan nyew ckit tapi banyak taw.. aq pom dah pening dengan macam² persiapan toe apetah agy abang aq yang nak kawen niy.. mesty dia ase lebih agy.. tapi biase lha un.. sekali seumur hidup jea.. huhu :)

rayeeee.. jadual memang full.. nak pegi raye dengan kengkawan pom tak sempat.. :(
raya pertama --- ke rumah sanak saudara
raya kedua --- akad nikah
raya ketiga --- majlis perkahwinan kat rumah pengantin perempuan
raya keempat --- persiapan menjelang raya kelima
raya kelima --- majlis kat rumah pengantin lelaki ( rumah aq laaaa )
then keesokannya dah skola.. penat.. tapi aq tak pegi skola.. tak larat.. bukan malass okay ! hahaaa

hmm.. awak.. tengss ea coz datang rumah saya.. :) tapi tak sempat borak lha.. :( daa lha lepas toe kite dah tak sempat jumpa, awak dah balik sana.. :( sayaaaa naakkk jumpaaa awaakkk !!!! naakkk sangat !!!! :'(
jangan sedih laa.. ( bagitahu kat diri sendiri ) :P

okayh.. take care darlinggg².. daaaaaaaaaaaaaa



4 comments:

Edy Fee said...

wo0w warne pink....sweet giler

! yeen ! said...

ececee... you minat pink kew ?
nanti pakai laa warne pink...
msty meletoOp... :)

RinsyaRyc said...

waa.. tahniah ngan abang awak...


http://bulatmata.blogspot.com/2011/09/dia-dan-khinzirnya_16.html

! yeen ! said...

Yeah . Tenkiu .
Done follow u . :)

Post a Comment