Monday, 22 August 2011

! Kesedihan !


Assalamualaikum...

 Luahan perasaan ...

Love,

Awak.. seriously saya sedih² sangat.. nape kite jadi camni ? setelah macam² dugaan kite tempuh sama².. setelah kite sama² tahan n sabar.. setelah kite sama² tanggung rindu.. tapi sekarang... 

Awak.. 1 tahun 2 bulan 3 minggu n 4 hari.. andai nyew kite dapat undur balik masa toe.. andai nyew awak.. tapi kite tak dapat undur balik masa yang telah berlalu..
Saya sayang awak sangat.. saya tak sanggup nak hadapi situasi niy.. setiap kali saya ingat awak, setiap kali saya tengok gamba kite, setiap kali saya dengar lagu kite, setiap kali saya ingat kenangan kite.. air mata saya jatuh.. saya tak kuat tuk hadapi sume niy.. :(

Awak.. tak payah sedih² k.. kengkawan awak ada bagitahu saya yang awak sedih jea kat sekola.. tapi kite terpakse ambik keputusan camtoe kan.. terpakse.. em.. awak minta saya anggap sume niy hanya sementara tapi saya takdapat anggap camtoe.. coz saya tak sanggup walaupom tuk sementara..
Saya rindu sangat kite yang dulu.. rindu sangat.. walaupom kite still contact tapi sume toe tak sama macam dulu.. beza sangat.. saya nak saat yang dulu kembali lagi.. :'(

Maybe pada awak, kite lebih baek camni un.. it's okay.. saya cuba terima.. asalkan awak bahagia..


 Awak.. Bear niy rindukan tuan dia.. Nak tuan dia balik.. :'(



Sekian.. Ikhlas dari hati.. :(

Papaaii.....

2 comments:

nurul inani said...

sedih la yeen . bkpo neh ?

! yeen ! said...

yupp.. sedih sgt..
supo citer toe r.. :(

Post a Comment