Friday, 12 August 2011

! Puasaa.. Rayaa !




Adik² abang² akak² ? makcik² pakcik² ? sihat takk semua ? semoga sihat² semua yea.. yang tak sihat toe jangan lupa makan ubat taw.. ^_^
macam mana ibadat puasa ? terlaksana dengan O.K atau K.O ? solat terawih ? jangan ponteng yea.. ;) yang sama gender dengan aq plak, dah angkat bendera jepun belom ? hahaa.. Allah bagi cuti lha.. bukan saje² angkat bendera kan kan kan.. law aq awal² lagi dah angkat bendera jepun.. ahaha.. sama dengan sorang kawan aq niy.. so ape agy.. kitorang pom bawak lha bekalan p skola.. makan macam pelarian kat dalam kelas..last² terkantoi dengan budak² laki.. tak semua lha.. tapi maluu beb.. heeee~
bila ingat balek tyme toe.. huh.. lucu pom ade.. tapiiii.. semua toe akan tinggal kenangan tyme skola.. coz tahun niy kan tahun last.. hehe..

em.. cepat kan masa berlalu.. dah 13 hari kita puasa.. and lebih kurang 16 hari lagi tinggal.. then kita akan menyambut bulan Syawal..
YEAAAHH.. nakkkk rayerrr.. nakkkk rayerrr..
Grrrr... macam budak² plak aq niy.. hehe.. mesti semua tertunggu² kan untuk berhari rayer.. yew lha.. dapat makan macam².. dapat duet rayer ( paling best ).. dapat pegi situ sini.. n bla bla bla.. :P
Tapi tahun niy aq berhari rayer dalam ketakutan.. almaklum lha aq kan SPM Candidates.. lepas jea rayer terus TRIAL.. bawak biskut rayer lha masuk dewan.. :)

Huhuuu.. Okayh².. See you all next tyme.. Jaga Diri.. Ingatlah orang tersayang.. tetibe.. :P







2 comments:

'mitchie' yusoff said...

sama r nak raya gak ....

! yeen ! said...

Hehe.. Of course lha..
Semua nak raya an.. :)
Selamat Hari Raya.. :P

Post a Comment